Saját pénzügyi valóságod

A saját pénzügyi valóságod megteremtése

money pppp

Egy rendhagyó utazásra hívlak, hogy felfedezd mi lehetséges a pénzzel, túl ennek a valóságnak a korlátain!

Mi van túl a szegénységen-gazdagságon? Milyen az, amikor teremtő eszközként van a kezedben a pénz, hogy egy nagyobb valóságot hozz létre?

Az Access Consciousness eszközeivel felfedezhetjük, hogy milyen mély a nyúl ürege? Milyen képességeket, lehetőségeket és erőt rejtettünk el magunk elől, amit ha felfedezünk, megváltozik az élet.

Szereted a pénz? Vagy gyűlölöd? És őszinte vagy magaddal, hogy melyik?

Akarsz-e bizonyítani valamit a szegénységeddel, gazdagságoddal, vagy egyszerűen élsz a pénz eszközével, hogy egy más valóságot teremts?

Mi lenne, ha tudatosan viszonyulnál a pénzhez? És ezen kereztül olyan valóságot teremtenél, ami működik végre neked?

 

Ebben a témában tartottam egy ingyenes bevezető előadást, aminek a hanganyagát letöltheted, ha feliratkozol a levelező listámra, itt oldalt! Nem terhellek kéretlen levéldömpinggel, viszont időről-időre igyekszem valami hasznossal hozzájárulni a lehetőségeid kitágításához!

Ha pedig többre vágysz, mint ez az ingyenes előadás és felkészültél arra, hogy felforgasd a világod, akkor tarts velem erre az intenzív hétvégére

Amikor összejövünk, közösen hatalmas lehetőségeket tudunk megnyitni együtt. Bárki hajlandó nagyobbat választani, mint eddig, az a többieknek és teret nyit erre.

Terveim szerint elindulunk a pénzhez való viszonyulás kitisztításával, a világba való beilleszkedésünk miatti önfeladásunk felszámolásával, majd tovább haladunk egy extra valóság megteremtése felé, túl ezen a valóságon.  Az egész haladást a ti kérdéseitek, energiátok, vállalásotok teszi lehetővé. A túléléstől az ezt a valóságot meghaladó  teremtő képességeidig jutunk el, olyan tempóban, hogy stabil alapra tudjunk építkezni végig. Ehhez be kell fektetned az energiádat és az elszánásodat, mert a választásod nélkül nem megy!

Ez a kurzus semmihez nem fogható, amit eddig csináltál! A saját valóságodat fogod megteremteni általa!

Ha túl akarsz lépni minden korláton és végre teremteni akarod az életed: itt a lehetőség!

Befektetésed önmagadba: 110.000 Ft

Ha addig is beszélgetnél a témáról:

https://www.facebook.com/groups/745394528831463/

 

0 comments on “Saját pénzügyi valóságod
1 Ping/visszakövetés számára "Saját pénzügyi valóságod"
  1. […] Saját pénzügyi valóságod […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*