Kvantummágusképző

Mi az a kvantummágusképző?

Egy közös játék, ahol a tudatossággal, ősi rendszerekkel való szabad játékkal, elengedéssel, mátrixenergetikával foglalkozunk, hogy megtudjuk, mi egyéb lehetséges túl a hétköznapi valóságon?  Hat alkalommal találkozunk és teljesen őrült felfedezőútra indulunk.

Itt nem az számít, hogy milyen módszert, vagy eszközt használsz arra, hogy elvarázsold a világod, hanem, hogy milyen szemszögből teszed!
Mi lenne, ha egyszer csak meglátnád, hogy ami körülvesz, csak egy illúzió? Nagyon meggyőző illúzió, de mégis csak az. Mi lenne, ha rátalálnál arra, hogy hogyan lehet pillanatok alatt “meghackelni” a valóság programját? Gyógyítani, gyógyulni egy érintéssel (vagy anélkül akár)? Megváltoztatni élethelyzetet, hangulatot, testi állapotot?

A Mátrix Energetika egy tudatosság technológia, aminek nincsenek zárt szabályai, sőt a szabályok megszegésére buzdít! Nincs definíciója, mert nem korlátozza le magát sehogy! Lehet gyógymód, vagy egyszerűen belépés Harry Potter világába. Nehéz róla beszélni, mert semmi nem írja le igazán. A legjobb dolog a megtapasztalása!

Néhány érintéstől:

Egyenesedett ki gerinc

Szűnt meg fejfájás, allergia, folt a tüdőn

Változott meg kedélyállapot, alakult át sors…

Egy énekesnek három hanggal feljebb csúszott a hangterjedelme

Beteg fa fordult termőre egy éjszaka alatt

Indult el hóviharban repülőgép, értünk el csatlakozást, amikor senki más…

Ezek csak a saját tapasztalataink, de a nemzetközi közösség még izgalmasabb, varázslatosabb dolgokról számolt be, ezekről a blogomban olvashatsz, ahol beszámolok a tanfolyam élményeiről.

 

A tudatosságunk, a figyelmünk az, ami formálja a világunkat. A kvantumfizika ugyan csak a mikrojelenségek világában mutatja ezt meg, de a ME kihozza ezt a makrovilágra is. Érdemes megnézni ezt a filmet

Nos, tehát, ha ahogy megfigyelem a dolgokat, úgy alakulnak, akkor itt a kulcs a változtatáshoz! Egyetlen valós megfigyelés képes és megváltoztatja a valóságot. Nézzük meg az alábbi képet! Ha így nézem, rút banya, ha úgy nézem, akkor fiatal nő. A vonalakon nem változtattam, mégis teljesen mást mutat a kép. Mi lenne, ha egészség-betegség, szegénység-jólét is így tudnának “változni” egy pillanat alatt?

gestalt-1

A Mátrix Energetika egyik alap “módszere” a kétpont technika pont erre épül. Kiválasztasz egy pontot, ami reprezentálja a mostani valóságot, és egyet, ami reprezentálja a kívánt eredményt, összekötöd őket és elengedsz minden elvárást. Sokszor azonnal megváltozik minden: hangulat, testérzet, kondíció. Ahogy nem kell a fenti képbe belerajzolni, hogy változzon, úgy az életben sincs erre mindig szükség, egyszerűen megváltozik egy pillanat alatt minden. Néha az átbillenés után folyamat indul meg, és idő kell a változáshoz. Esete válogatja.A módszer használ még néhány kvantumfizikai alapelvet:Például a párhuzamos dimenziók lehetőségének elvét. Mi lenne, ha átlépnénk abba a valóságba, ahol nincs ez a betegség? Mi lenne, ha olyan valóságban élnék, ami bőséggel ellát mindennel, amit szeretnék?Vagy az idővel kapcsolatos gondolatokat is kihasználjuk. Például, hogy nincs rögzítve egy fix mindenhol érvényes idő, így tudok olyanról, aki saját szubjektív idejében 6 órát autózott (gyorshajtás nélkül) és kívül csak 2 óra telt el. Vagy vissza is utazhatunk az időben egy baleset előtti időpontra, és eltűnhet a testünkről a baleset nyoma.Sokféle szabály szerint éljük az életünket, amit fixnek hiszünk. Néha ezek egymásnak teljesen ellentmondanak. Lehet akár, hogy mindegyik korrekt, de melyik segít? Körbevesz bennünket egy csomó információs mező, amik károsan, vagy hasznosan befolyásolhatnak bennünket. A rákkal kapcsolatos minden ellentmondó információ ott lebeg szegény beteg körül, az egyikbe belehal, a másiktól meggyógyul, de a kérdés, hogy melyiket válassza? És itt, most nem csak arról beszélek, hogy mit gondol, vagy hisz,hanem tényleges információs mezőkről, amik körülveszik a térben! A megoldás persze betegünk esetében nem egy elfogult választás valamelyik nekünk tetsző elv mellett! Az segít neki, amelyikre jobban nyitott a legmélyebb szintekig.

Ezeket az információs mezőket használhatjuk tudatos választással is. Például nem kell tudnod semmit a kineziológiáról és a diszlexia részleteiről ahhoz, hogy egy mozdulattal használni tudd a diszlexia gyógyítására a kineziológia információs mezőjét. Ugyanígy egy csoporttal craniosacralis kezelést végeztünk, pusztán azzal, hogy behívtuk az infómezőt, és hagytuk, had tegye a dolgát.

 

Hogyan tesszük mindezt? Sehogy! Nem te csinálod, csak kiadod az utasítást, elengeded a kérést, és figyeled a választ. Ezt egyszer kell megérteni, és jönnek a csodák! Hogy mekkora csodák jönnek? Amekkorát be tudsz engedni!

 

Tudom, hogy ez így eléggé megfoghatatlan, de gyakorlatban sokkal,de sokkal egyszerűbb.