Konzultáció

20 éve foglalkozom emberekkel. Különféle módszereket tanultam, kísérleteztem ki, de mindig az engem megkereső vezet abba, hogy merre haladjunk. Ehhez az egyik legjobb módszer az Access Consciousness, aminek én vagyok az első Magyarországi Facilitátora. Ez abba segít, hogy megtaláljuk, te mit tudsz magadról, amit ha végre alkalmazol, megváltozik az életed. Az access kérdések, szóbeli és kézrátétes folyamatok, gyűjteménye, amik segítenek abban, hogy megnövekedett tudatossággal neked megfelelő választásokat hozz az életedben.
Mivel kereshetsz meg?
Gyakorlatilag bármivel! Minden betegség, probléma belőlünk fakad, és ha tudatosan közelítjük meg a kérdést, megváltoztathatunk bármit. De nem csak betegségekkel keresnek meg, hanem főképp életvezetési, partnerkapcsolati gondokkal, spirituális továbblépéshez kértek segítséget, vagy éppen üzleti, pénzkeresési ügyekben kellet nekik egy kis finomítás.
Nem azért keresnek, mert mindenhez értenék, hanem mert egyet tudok: kérdésekkel összhangba hozni bárkit a céljaival, előhozni azt, hogy ő mit tud a saját életéről, lehetőségeiről .
A betegségekkel kapcsolatban: nem vagyok természetgyógyász, bár vizsgáztam belőle. Nem is ígérek senkinek gyógyulást, bár rengeteg ember meggyógyult már a segítségemmel. Én mindössze azt ajánlom fel, hogy összhangba hozom az egészséggel azt, aki megkeres.

Az eszközök a beszélgetésen túl:

Access Bars

Access Testkezelések

 

A kezelések díja 25.000 Ft/ óra Sokszor 1-2 alkalom elegendő.

Arra kérlek, hogy mielőtt felkeresel egy beszélgetésre olvasd át az Eszközöket és vess egy pillantást a Tízparancsolatra
Palacskó András   20-451-45-69  kunzag@gmail.com
Szeretettel várlak!