Entitások

 

header

Szellemek kísértetek, megszállók, entitások, angyalok tündérek
Rengeteg fura információ és babona kering ezekkel kapcsolatban a világban. Annyi hülyeség és horrorsztori, hogy a legtöbb emberben félelemreakciót váltanak ki. Megint mások eleve hülyeségnek tartanak minden ilyesmit. Vannak aztán azok, akik látnak, érzékelnek, tapasztalnak ezzel kapcsolatban dolgokat, de nem merik elmondani senkinek, nehogy hülyének nézzék őket.
Az Access megközelítése végtelenül praktikus, babonamentes és egyszerű.
Végtelen lények vagyunk, létezünk test nélkül is. A végtelen térből amikor valami definiálódik, elkülönülten létezni kezd, akkor az már egy entitás. Teljesen mindegy, hogy ez egy valaha élt személy szelleme, vagy egy sokat olvasott könyv energiája, vagy egy ősi szimbólumé. Érzékelhetően létezik, ha megvan a képességünk az érzékelésre. Sokak számára ez kellemetlen, mivel nem tudják, hogy pontosan mit is érzékelnek, így azt hiszik, hogy ők depressziósak, skizofrének, vagy haragosak, nyugtalanok. Pedig ez sokszor csak az érzékelése az entitásoknak, amit elnyomtunk magunkban.
Ettől függetlenül az Access nem teszi jelentőségtelivé az entitásokat. Mindig mi választunk, a mi életünkről van szó, amibe csak a belegyezésünkkel szólhat bele bármilyen entitás. Nincsenek gonosz megszállók, akikkel meg kell küzdeni, kereszttel, szenteltvízzel és zöld hányással. És nem is várjuk, hogy bölcs angyalok intézkedjenek helyettünk, vagy kioktassanak bennünket az élet nagy dolgairól. Mindenki végtelen lény, teljesen mindegy, hogy e pillanatban azt hitette el magáról, hogy kicsi, és tudatlan. Tehát lehetnek test nélküli entitások körülöttünk, de semmilyen alá- és fölérendelt szerepet nem vetítünk rájuk. Lehetnek cimborák, vagy sem, csakúgy, mint a testtel bíró emberek.
Ami a lényeges, hogy addig lehetnek kellemetlen hatással ránk, míg nem tudatosítjuk a jelenlétüket. Amint rálátásunk van, máris nálunk az irányítás saját életünkben. Amíg az öntudatlanságot választjuk, addig lehetnek zavaró ráhatások. Például sokak által ismert dolog, hogy alkohol és kábítószer hatása alatt entitások befolyása alá kerülhetünk. Ezek aztán további tudatosságellenes lépésekre vesznek rá. Egyszerű módon kitisztítva őket minden megváltozhat. Dolgoztam már műtéten átesett emberrel is, aki pánikszerűen rettegett az orvosoktól, mert a műtét alatt megszállta egy a saját műtétébe belehalt entitás. Elrendezve a dolgot, minden félelem megszűnt. Rengeteg embernél tapasztaltam valamilyen szintű kapcsolódást entitásokkal. Legtöbbje öt perc alatt kezelhető volt.
Néha ingatlan adásvételnél hatalmas segítség lehet az ingatlanhoz kapcsolódó esetleges entitások kezelése. Évek óta eladatlan házak kerülnek gyorsan forgalomba, ha ezt rendezzük. (Ha ilyen ügyben kérsz segítséget, bátran fordulj hozzám!)
Az Access kiváló eszközöket nyújt a témához. Shannon O’Hara egész életét az entitásokkal való kommuikáció hatotta át. Mivel az ő nevelőapja Gary Douglas, az Access alapítója, egyértelmű volt, hogy hasson egymásra a két tudás. Shannon kidolgozta a Beszélgetés az Entitásokkal tanfolyamokat, amik segítenek mindenkinek tudatosabbá válni ezen a furcsa területen. 2014 nyarán volt olyan szerencsénk, hogy meghoztuk a nagy választást, Shannonnal elvégeztük a Facilitátori tréninget. Mindeketten (Dienes Maja és Palacskó András) állunk rendelkezésre magán beszélgetésekre, illetve tanfolyamokra is.

Szeretnél éberebbé válni, és jobban jelen lenni energiák és kommunikációk számára odaátról?

Csatlakozz hozzánk egy tanfolyamra, ahol megtanulhatod, hogy hogyan fejleszd ki a pszichikus képességeidet, és hogyan változtasd meg azt, ahogy látod a “másik oldalt”.

Ezek az energetikus, nagyon informativ tanfolyamok, az Access Consciousness eszközeit használva, hogy segítsenek elérni a nagyobb tisztánlátást és könnyedséget a témában.

Ez a kurzus egyedülálló lehetőség, hogy kialakítsd és fejleszd a képességeidet és kapacitásodat a szellemvilággal kapcsolatban, hogy az éberséged végtelenre növekedjen, amit nem csak önmagad, hanem mások facilitálására használhatsz nagyobb könnyedséggel. Sokak élték meg azt, hogy valami baj van velük, szorongást, depressziót és őrületet, skizofréniát éltek meg, az el nem ismert, szellemvilággal kapcsolatos kapacitásaik miatt. Ha egyike vagy ezeknek, vagy ismersz ilyent, ez a kurzus neked való! Mi kéne ahhoz, hogy könnyedén helyre tedd ezeket a dolgokat és felszabadulj a diagnózisok és állapotok kényelmetlenségétől? Mi van, ha a legnagyobb hibádnak tartott dolog a legnagyobb erősséged?

A témák:

• Az entitásoktól való félelem
• A hülyeségektől való megszabadulás
• Mit tudsz, amiről azt teteted, hogy nem tudod és tagadod, hogy tudod?
• Minden információ, amit szellemekről, entitásokról hallottál, valószínűleg hamis, babona!
• Minden, amit hallanod kellett volna a szellemekről, de nem mondta el senki
• Mit jelent a velük való beszélgetés
• Annak az elismerése, amiről éber vagy
• A csapatod tagjai
• A perspektívád megváltoztatása
• És még rengeteg más…..

” Ez a  tanfolyam több volt, mint amire számítottam. Feliratkoztam, mert a kíváncsiságom hajtott, hogy mi lehetséges ezen a területen. Nem volt tudatos rálátásom, hogy hogyan jelentkeznek az életeben. A kurzus megerősített abban, hogy az éberségemet válasszam, és kapcsolódjak az entitásokhoz. Elképesztő dolgok jelennek meg azéletemben a tanfolyam óta, és most megvannak az eszközeim, gyakorlataim, hogy megerősítsem az éberségem.”
– C. Di Domenico New York, N.Y.

Nyisd meg a képességeidet, hogy kapcsolatba lépj azokkal a túloldalon, és kapcsolódj önmagaddal, aki valójában vagy.

2 comments on “Entitások
 1. Lányi János szerint:

  Kedves András!

  “Elrendezve a dolgot, minden félelem megszűnt.”

  Kérem fejts ki részletesen mi történik akkor amikor a fenti egyszerű mondat alapján elrendezed a dolgot?

  Köszönettel

  • admin szerint:

   Kedves János!
   Követve az Access végtelenül egyszerű protokollját, rádöbbentettem mindkét felet, hogy mi történik. A “megszállót”, hogy nem ehhez a testhez tartozik, és továbbmehet, a test eredeti gazdáját, hogy nem az ő félelmei ezek. Ez esetben ő még arra is rádöbbent, hogy egy plusz keresztnevet is felvett évekre a megszállás után, még alá is írta. 🙂
   Amúgy rengeteg félelem nem is hozzánk tartozik, inkább az entitások félelmére vagyunk tudatosak. Sőt, ha továbbmegyek, a félelem az Access szerint pusztán egy zavaró beültetés, soha nem igaz, általában megtagadott képességeket takar el.
   Lehet, hogy ez nem túl bő kifejtés, de itt mindössze ennyire van lehetőségem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*