Access testkezelések

Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek. Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket. Az egyik módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat, aminek a bővebb kifejtését megtalálod itt! A másik dolog, amivel ki lehet pucolni egy csomó berögzült hülyeséget, a testkezelések módszere. Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Sokan azt hiszik, hogy a test akadálya a tudatosságnak. Semmi nem áll távolabb ettől! Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.

A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja. De ehelyett, ebbe a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

Végtelen lények vagyunk

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjed lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál. Az igazság az, hogy végtelen lény vagy és van egy tested.

Hunyd le a szemed és találd meg önmagad külső határait. Mint egy végtelen lény, és nem mint test. Meg tudod találni a külső határaidat- vagy bármerre nézel, ott találod magad? Most nyisd ki a szemed, és tarts meg ezt az éberséget…. A tested van benned, vagy te vagy a testedben? A tested van benned! Ha azt választod, hogy ez a térűr vagy folyamatosan, akkor nehéz lesz fenntartani a megszilárdultságot és az összesűrűsödöttséget, ami hatással van  a testedre.

Azzal, hogy kérdéseket teszel fel és mint a térűr teljessége választasz, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel az élettel és a valósággal való egység-közösségre. Az által, hogy ennek a kapacitásaként működsz, megnyitod az ajtót a végtelen lehetőségekre.  Valahányszor az éberséged összehúzod kisebbre, a választásaid exponenciálisan korlátozottabbá válnak! Legtöbbször a fájdalom,amit érzékelünk tudatosság, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak meghallani, és összehúztuk, nem az térűr teljességeként tágultunk ki.

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked. Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?

Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?

Milyen kérdés tudsz lenni, ami nagyobb lehetőségeket invitál könnyed megvalósulásra?

milyen hozzájárulás lehet ez az érzékelés az életedhez és valóságodhoz?

Mit tesznek a testkezelések:

– Feloldja a programozás, ami visszatartja a dolgokat a változástól
– Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen  lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
– Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót

A testkezelések, amiket itt bemutatunk, talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is. Mindenkiben meg van a képesség, hogy gyógyítsa magát és másokat, diploma és tréning nélkül. Annyit igényel mindössze, hogy jelen legyen, megérintse a testeket és hogy visszajelzéseket fogadjon be a testektől, amiken dolgozik. Hogyan lehetne ettől is jobb?

Megismerheted ezeket egyéni kezelésekben, megtanulhatod egyenként a rendszeresen szerveződő 4 órás tanfolyamokon, vagy annak, aki elvégezte az Access alap-1. tanfolyamokat, lehetősége nyílik a 3 napos kurzus során az összeset megtanulni, sőt oktatójává válni!

Ha eljössz egyenként megtanulni, akkor másfél óra kezelést kapsz és ugyanennyit adsz, egy egyéni kezelés áráért, így ezt szívből ajánlani tudom! (15.000Ft)

 

A teljesség igénye nélkül néhány lehetőség a kb 60 kezelés közül.

1. Energetikai ránckisimitás. Kézrátéttel elérhető olyan, amit csak a plasztikai műtétek tudnak.

2. Méregtelenítés

3. Autoimmun problémák helyreállítása (nem csak azoknak, akik ilyen betegségben szenvednek)

4. izomgörcsök feloldása

5. a magadra erőltetett gyengeség nyomainak feloldása

6. szem, fül problémák kezelése

7. mindenféle a “testedben elrejtett” problémák kipucolása

8. bőrproblémák kezelése

9. ‘hibás’ partnerkapcsolati vonzalmak helyreállítása

STB

 

3 comments on “Access testkezelések
 1. Kun Erzsi szerint:

  Üdv!Szeretném tudni ,hogy tudom -e magam kezelni , vagy csak” mást ? Köszönöm ,Erzsi

  • admin szerint:

   Szia!
   Tudod magadat is kezelni, de mérhetetlenül hatákonyabb, ha valaki mást teszi ezt. A testek szeretnek érintve lenni. A kurzusokon adsz és kapsz egy-egy kétórás kezelést, így nagyon mély hatást érünk el. Én ezt úgy fogom fel, mintha elmennék valahova, hogy megkezeljenek, de még meg is tanulom. 🙂

 2. Lányi János szerint:

  Kedves András!

  Régóta érzem a korlátokat, régóta próbálom felszabadítani magamat. Sokat javítottam a helyzetemen, azonban most külső segítséget keresek, megkapónak találom a fenti leírásodat. Van-e még hely a 2013 december 29-ei testkezelésre? Ha igen, akkor kérem írd meg a helyszínt. A leírás azt jelenti-e, hogy december 29-én 14 óra és 18 óra között egy órában te beszélsz, majd a vezetéseddel 1,5 félórában valamelyik résztvevő engem kezel, majd a következő 1,5 félórában én kezelem aki engem kezelt

  Köszönettel

1 Ping/visszakövetés számára "Access testkezelések"
 1. […] Access testkezelések […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*