Az Accessről

Segíteni az embereknek, hogy tudják, hogy tudnak!

 

 

Az utóbbi évtized legdinamikusabban fejlődő rendszere, ami elképesztő mélységekben képes átdolgozni az életünket, látásmódunkat.

Gyakorlatilag olyan, folyamatosan bővülő egyszerű eszközök csokra, amik segítenek abban, hogy fokozódó tudatossággal legyünk képesek az életünket élni. Ennek részeként feloldunk fix nézőpontokat, elengedünk ítélkezéseket, nyitott kérdésekkel új lehetőségeket generálunk, energia alapú testkezelési folyamatokat használunk.

Ha érdeklődsz az Access iránt, több szinten is tud neked nyújtani valamit. Nem kell feltétlenül a tanfolyamokra eljönnöd (pláne, ha az anyagiak még korlátot jelentenek) Egyszerűen használd azt a pár egyszerű, ám mélyre ható eszközt, amit igyekszek itt megosztani veled!

Jöjjön az elején az én leírásom, szubjektív tapasztalásom, aztán találsz hivatalosabb megfogalmazásokat is a lap alja felé!

Nehéz szavakkal kifejezni, hogy mit is tud nyújtani az Access! Amikor belekezdtem, nem is sejtettem, hogy mekkora világot fog kinyitni számomra.

A fő célja az Accessnek a tudatosság kibontakoztatása. Bár sokan beszélnek látszólag tudatosságról, valójában nem azt teszik. A tudatosság nem helyes gondolkodás valami táblázat alapján. Nem arról szól, hogy aki tudatos, az veg, tudja miben van E521, nem iszik kólát, és pontosan tudja hogy a beütött kisujja fájdalma milyen spirituális tanítást jelent. A tudatosság  sokkal tágabb: magába foglal mindent és nem zár ki semmit ítélkezéssel. És van tovább is, de nem ezen keretek között.

Az Access nem spirituális tanítás abban az értelemben, hogy valamiféle transzcendens célt fogalmazna meg, amivel meg kéne haladni ezt a világot. Ezt a világot segít egyre teljesebben megélni, miközben alapként veszi, hogy többek vagyunk annál, ami elsőre látszik. Valójában abban segít, hogy mint végtelen lények, képesek legyünk boldogulni itt és most. Ahelyett, hogy mellékszereplők lennénk valaki más B kategóriás filmjében, segít rátalálni a saját valóságunkra, kilépve a ránk erőltetett drámákból.

Nem a régi, könyökünkön kijövő önsegítő tanácsokat ismételgeti újrafogalmazva, hanem segít megtalálni azt, amit mi tudunk. Megkímél az intellektusunkat inzultáló ezoblablától, bár kétségtelen tény, hogy van néhány furán hangzó dolog benne. Viszont ezeket egyszerűen kipróbálhatod és elvetheted, ha nem működnek számodra. Nincsenek dogmák, elhinnivalók, erőltetett pozitív gondolkodás. Van viszont egy csomó kérdés, ami segít az erődbe emelkedni. Nincs harc az egó ellen, azt úgy is csak az egó szeretné. Egyszerű módszerek vannak, amik mélyrehatóan átalakítják a tapasztalásoda, hogy végre azt éld, amit mindig is tudtál mélyen belül, hogy lehetséges.

Amit személyesen megéltem ezzel kapcsolatban, szavakkal nehéz leírnom. Mivel angolul rengeteg hozzáférhető ingyenes anyag van, ezért rá tudtam készülni, hogy mi vár. (Nagyon örülök annak a pár embernek, akik úgy kezdtek bele a dologba, hogy bár ez nekik nyelvismeret híján nem állt rendelkezésükre, bíztak bennem és jöttek velem! Nem csalódtak!) A kezdeti lelkesedést aztán követte az egyre mélyebb megtapasztalások sora. Az életem minősége javult. De ez hagyján, olyan örömállapotokat kezdtem megélni, ami túl volt minden megragadható okon. Egyszerűen csak megéltem a végtelen lényem terét, szabadságát és könnyedségét. Ez túl van bármilyen megerősítéseket ismételgető pozitív gondolkodáson. Ez az a térélmény, amit évek Buddhista gyakorlása közben mindig kerestem, de nem leltem ilyen mélyrehatóan.

Persze ezek meglehetősen szubjektív gondolatok, és nem tudhatom, hogy kinek mit hoz az Access, ha játszik vele egy kicsit. Van akinek sok pénzt, jó kapcsolatokat, bármit. Az Access eszközkészletére rengetegen ráépítették a saját tanfolyamaikat, saját életük központi témáját.

Egy pár lehetőség, a teljesség igénye nélkül,  amit kihoztak belőle:

A zseniális Gary Douglas, aki megalkotta és folyamatosan alkotja a rendszert. http://garymdouglas.com/

Jobb keze: Dr. Dain Heer, aki a tudatosság energiájának a zsenije, és a játékosságával rengeteget ad, és végtelen gyengédség felé bont ki a páncéljaid mögül http://drdainheer.com/

Donielle Carter, aki a testeddel való viszonyt segíti megváltoztatni (Pár hónap alatt gond nélkül harmadára fogyott, tőle még van mit tanulnom) Right body for you

Liam Philips, aki halálos ágyáról kelt fel és tanítja a betegségehz való más viszonyulást http://liamphillips.com/

Susan Lazar Hart, aki a partnerkapcsolatokat segít egy teljesen más szintre emelni http://rightrelationshipforyou.com/

Cury Glassel, aki a pénzzel való viszonyodat segíti nem középiskolás fokon http://www.curryglassell.com/

Simone Millasas, aki a vállalkozás és üzletkötés örömteli és játékos módjait mutatja be http://www.accessjoyofbusiness.com/

A Bowman házaspár, akik a legnagyobb cégek vezetői okítják üzletelni, úgy, hogy a profit nee csak a pénz, hanem a fenntartható jövő is legyen! http://nomorebusinessasusual.com/

Blossom Benedict, aki segít megtalálni a saját hangodat, akár énekelsz, akár prózában szólalsz meg mások előtt http://www.rightvoiceforyou.com/

Susanna Mittermaier, aki klinikai szakpszichológusként halálra unta magát, de most már megmutatja a klienseinek azokat a képességeket, amik eddig problémának álcázták magukat (Autizmus, skizofrénia, hiperaktivitás, stb) http://www.susannamittermaier.com/

Suzy Godsey, aki állatokkal beszélget, és erre téged is meg tud tanítani http://www.suzygodsey.com/

Shannon O’Hara, aki a testetlen entitásokkal tud kommunikálni és ezt tanítja http://www.talktotheentities.com/

Pam Houltening, aki a Földdel való kölcsönös kapcsolódásunkkal foglalkozik. http://www.facilitatingtheearth.com/

Ez csak pár érdekesség, amit kihoztak az Accessből. Vajon te milyen értékeket rejtegetsz, amit ha bárhogyan is előcsalnál magadból, akkor gazdagíthatnád vele a világot?

A Magyarországon elérhető tanfolyamok:

Access Bars 

 

 

Access Alapozó és Első szint

 

 

Access 2.-3. szint