Access “Lehetőségek választása”

Access “A lehetőségek választása” tanfolyamok

Ezeket a tanfolyamokat az AC alapítója Gary Douglas, illetve jobbkeze, Dr. Dain Heer tartja. Magyarországon tolmácsolt internetes előadás formájában elérhetőek! (A legutóbbi 2013 augusztusi tanfolyam hanganyaga megvásárolható magyarul!)

Ennek a négy napnak a célja, hogy megéld azt a teret, amiben felismered a képességeidet, mint végtelen lény.

Ahogy felfedezed, hogy mennyire más vagy, tudatos leszel a döntéseidre, arra, hogy mit szeretnél létrehozni, mint saját életed, könnyedén…. anyagilag, kapcsolatok szintjén, a munkádban és azon túl….

Mi lenne, ha a múltadtól független, végtelen lehetőséget tudnál létrehozni jövődként? Mi lenne, ha a lehetőségeket érzékelnéd, amik átveszik az ítélkezés helyét, amivel jóként, vagy rosszként gondoltál magadra?

Mit adnál még az életedhez? A világ megváltoztatásának milyen katalizátora lehetsz, ha szabadon engeded valódi önmagadat? Hajlandó lennél-e abból az energiából, térből, és tudatosságból működni, ami valójában vagy? Hajlandó lennél még jobban önmagadnak lenni, mint eddig valaha voltál? Könnyedén, örömmel és ragyogva?  És még egy csöppnyi boldogságot hozzá téve?

Időtartam: 3 nap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*