A lehetőségek szimfóniája

A Lehetőségek Szimfóniája egy haladó Access tanfolyam, amit Dr. Dai Heer tanít.

Valójában a Lehetőségek Szimfóniája egy csodás metafora arról, hogy hogyan illeszkedünk be a világegyetem egészébe, hogyan szólal meg a mi egyedi hangunk, dallamunk, hangszerünk, hozzájárulva a nagy egészhez.

A Lehetőségek Szimfóniája egy energetikai- tudati kezelés, ahol ráhangolódok a masszázságyon fekvő személyre és invitálom valami nagyobbra, mint amit jelenleg megenged magának, hogy megéljen. Feloldunk gátakat, visszaszerzünk letagadott képességeket, energiákat, lehetőségeket. Néha megfoghatatlan, hogy mi is történik, csak érezzük, valami jó. Én is együtt nyílok meg és fedezek fel új darabokat a saját világomból az előttem fekvővel. Kilépünk a mások világából, ahova megalkuvásból, önmagunkat letagadva menekültünk.

Amikor én kaptam az első ilyen “kezelésemet” sokat dolgozott a partnerem azokkal a páncélokkal, amit feltettem magamra, hogy védekezzek a világ keménysége ellen. Amikor felkeltem az ágyról, minden ragyogott és mindenkit szépnek láttam. Mertem törődni és szeretni, úgy, ahogy mindig is jólesett volna. Jobban önmagam lettem. Jobban itt lettem. Jobban most lettem.

Persze lehet vele gyógyulni is. De az egészségbe főképp az tartozik, hogy itt legyél egészen, egészben.

Nem tudok neked észérveket, csak megéléseket leírni. Ez nem olyan, amire rábeszélik az embert, Ha valami húz ide, akkor szeretettel várlak, hogy megéld mi ez!

A befektetésed önmagadba: 40.000 Ft, vagy három alkalom 100.000Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*