Túl a bűntudaton

Tudtod, hogy a bűntudat nem más, mint egy zavaró program, ami beléd lett ültetve, és semmi haszna, azon kívül, hogy hatásosan visszafog az életedben? Hogy pont a legklasszabb képességeiddel kapcsolatban alakult ki a legnagyobb bűntudat benned?
Milyen valóság várhat bennünket túl a bűntudaton?
Mi lenne, ha végre mérlegelés és visszatartás nélkül önmagad lehetnél és szabadon teremtenéd azt a valóságot, amit csak szeretnél? Ha semmilyen téma többé nem kényszerítene a lényed és valóságod összehúzására?
Önmagunk bántalmazása és a világból érkező bántalmazásba való beletörődés gyakorlatilag a világban való létezésünk természetes módjává vált.

Arra invitállak, hogy lépjünk át ezen a hazugságon együtt, és fedezzük fel, hogy mi egyéb lehetséges?
Mi lenne, ha eztán az intimitás öt alapelvével (bizalom, megengedés, sebezhetőség, tisztelet, nagyrabecsülés) lennénk képesek önmagunk felé fordulni?

Ha önmagunkkal jó a kapcsolatunk, akkor lehet jó másokkal is

Mit érinthet az életeben ennek a tanfolyamnak az elvégzése, túl a magaddal való barátságon? A pénzügyeidet-mivel ehhez a területhez teljes mértékben kapcsolódik a bántalmazás energiája és a bűntudat. A kapcsolatidat- amikben itt lenne az ideje egyenrangú félként szerepelni. A különféle képességeidet (intuíció, gyógyítás, az életed megvarázslása), mert végre korlátok nélkül tudjuk hasznáni őket.

Számoljuk fel együtt a bántalmazást az életükből és éljünk végre úgy ahogy szeretnénk!

A tanfolyam adatai:

Szeged, November 16 9-17 óráig., 30.000 Ft

A kurzus felvételét plusz a tisztításokat mp3.ban megkapjátok.

Itt jelenetkezhetsz:

 

 

 

Kategória: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*