Teremtés, túl a falakon

Teremteni egyszerű. Mindig is tetted, soha nem állsz le. Persze sokszor azt hiszed, hogy nem is teremtesz, mert nem látod át, hogy pontosan mit is csinálsz? És itt a lényeg! A teremtés nem csinálás. A teremtés az aki vagy! A létezésedből, a lényedből kiinduló dolog. Persze magában foglal cselekvést is, de lényegében a cselekvés a lényedből fakad! A lényedet azonban eltemetted egy csomófal és védekezés mögé.

Vegyünk egy példát!

Imádsz játszani, tele vagy energiával.

Aztán leállítanak, megkritizálnak, “Ülj már le gyermekem és ne idegesíts!”

Rosszá teszed az életerődet és elfojtod.

Jó gyerek és jó felnőtt lettél, aki nem mozdul, nem idegesít senkit.

Kezd kialakulni valamilyen betegséged ebből kifolyólag.

Aztán elmész valamilyen gyógyítóhoz, orvoshoz, aki megállapítja, hogy nem mozogsz eleget.

Elkezded magad kritizálni, és ítélkezéssel ráveszed magad a mozgásra, amit utálsz, és bűntudatod van, mert utálsz mozogni.

Próbálod szeretni a tested, de ez is erőlködés. Leginkább kritizálod, hogy miért nem mozdul. Pedig valaha mennyire szerettél mozogni, mint gyermek. Próbálsz életerőt kicsikarni magadból, de csak gyötrelmes kínlódás zajlik.

Amíg vissza nem térsz a falak mélyén elrejtett erőhöz, és túl nem lépsz azon, hogy jó akarsz lenni azzal, hogy mozogsz, ahogy az orvos előírta, és azon, hogy jó akarsz lenni azzal, hogy nem mozdulsz, ahogy a szüleid előírták, addig nincs szabadság. Hajlandó vagy rossznak lenni? És az, hogy mozogsz vagy sem, lehet-e annak a függvénye, hogy éppen mi tetszik, igazán belülről?

A szabadság túl jón és rosszon vár! A lényedből akkor tudsz teremteni, ha nem számít a helyes-helytelen, jó-rossz! Ha nem bizonyítasz, ha nem javítasz, csak élsz, ahogy vagy!

Ha nincsenek ott a falak, és csak jelen vagy a kívánságoddal, akkor minden varázslatosan megteremtődik!

A pénz, a párkapcsolatok, az egészség, a bármi, akkor teremthető meg könnyedén, ha túllépsz azon, hogy próbálod jól csinálni!

Szeptember 10-én Debrecenben, és Online tartok egy egynapos tréninget, ahol mögé kukkantunk a falaidnak és felpörgetjük az életed teremtését!
Kérlek itt jelentkezz: christinbne@gmail.com
Befektetésed: 55.000Ft

 

Kategória: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*