Kapcsolatteremtő Gyógyítás

Kapcsolatteremtő gyógyítás

Mi a kapcsolatteremtő gyógyítás? A kapcsolatteremtő gyógyítás egy érintés nélküli „frekvenciás” gyógyítás. A kapcsolatteremtő gyógyítás során a gyakorló hozzáfér egy energiamezőhöz,a frekvenciák széles spektrumához, hogy érzelmi és fizikai szintű gyógyulást hozzon. Túllép a hagyományos energiagyógyászat keretein, és olyan rezgésekkel kapcsol össze, ami sejtszinten, a DNS-re hat.

Racionális magyarázatot még a módszer “megtalálója” Dr. Eric Pearl sem tud adni. Intuitív tudásból sejtjük, hogy ez az energia egy új jelenség Földünkön. Akit bővebben érdekel a dolog utánaolvashat Dr Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás c. könyvében. Illetve Lynne McTaggart Az Energiamező c. könyve is ad némi támpontot. Dr Eric Pearl szerepel az Élő mátrix c. filmben, ahol beszámolnak egy görög kisfiú csodaszerű gyógyulásáról a módszer által.

Miben segíthet?
A gyógyulási történetek krónikus fájdalmakat, migrént, rákot, daganatokat, veseproblémákat, depressziót, szklerózis multiplexet, ízületi gyulladásokat, születési rendellenességeket,a problémák széles skáláját ölelik fel. Ezen felül, a látványos gyógyuláson túl beszámoltak mély örömérzetről, békéről, könnyed és természetes lazaságról a kapcsolatteremtő gyógyítás eredményeképpen. Segített már sportsérülésekben, baleseti eredetű fizikai és lelki sérülésekben is. Egyszóval bármiben segíthet!

Tapasztalatok:

A hátam kiegyenesedett, megváltozott a testtartásom 5 perc alatt. (P.A 38)
Csak megmutatták az energiát 5 percben, és elmúlt az allergiám, azonnal kidugult az orrom. Éjszakára direkt levettem az allergiavédő huzatot az ágyról, de továbbra is szelel az orrom. (Sz.E. 35)

A súlyos, évek óta tartó derékfájásom 90%-a eltűnt az első kezelésre, és visszatért az életkedvem. (G.J. 58)
Gerincfájásom elmúlt, hátam egyenesebb, tíz évet fiatalodtam. Ráadásul a lábujjam, ami keresztben állt 18 éve, rajta a másikon, a helyére került. (D.M.83)
Bütykös, ízületes ujjaimat már 15 éve nem tudtam behajlítani. Negyedóra után elmúlt a fájdalom, és összecsuktam a kezem. Közben mennyei nyugalmat, lelki tisztaságot éltem meg. A második kezeléssel eltűntek a szívpanaszaim, és éreztem, ahogy megtisztulnak az ereim. A harmadik után egyre több erőt érzek a régebben fárasztó kerti munkához és a hangulatom kitűnő, elmúlt a sokéves rosszkedv. (P.M 66 )
Küldöm a rég ígért “változásaimat”. Így sikerült összeírni, bár így olvasva, távol van attól, amit igazán jelent nekem:

Három kezelés és Kapcsolatteremtés utáni  állapot egy  59 éves,  37 évet dohányzó nőnél , gerincben  és csípőben előrehaladott csontritkulással.

Bekövetkezett változások:
–       általános jó közérzet
–       könnyed mozgás
–       jóleső , egyenes testtartás
–       3 éve mért testmagasság 168, most 170 cm !!!! /ugyanazon az orvosi  mérőeszközön mérve/
–       felsőtest  és  a nyak  fájdalom nélküli elfordítása , lendületből is, erőlködés nélkül
–       ha úgy adódik, futás a busz után /eddig szó sem lehetett róla/
–       üzemorvosi vizsgálat eredménye/hosszas meghallgatás után/:  „szív, tüdő, hörgők tiszta”
–       többen mondják:  „mit csinálsz magaddal, jól nézel ki, mindig mosolyogsz”

(G.R. 60)
Hogyan készüljünk fel a kezelésre?
Elvárások nélkül érdemes hozzáállni a dologhoz. Ezen kívül más felkészülésre nincs szükség. Nincsenek eszközök, módszerek, tiltások, óra, ékszerek fent maradhatnak. Hit nem szükséges a folyamathoz. A legtöbbet  az egyszerű kíváncsiság segíthet, bármilyen konkrét elvárás nélkül.
Hány kezelésre lehet szükség?
A gyógyulások a konkrét kezelések után is folytatódnak. Általában 1-3 kezelés ajánlott. Ezek után nincs szükség több kezelésre. A gyógyulás nem csak fizikai, érzelmi, vagy mentális szinten zajlik, de ezeket meghaladva egy spirituális-evolúciós lépést is jelenthet.
Mindenki meggyógyul?
Dr Pearl jó ideig azt hitte, hogy csak 70% gyógyul meg azok közül, akik kezelést kaptak. Most már azt hiszi, hogy mindenki valamilyen szintű gyógyulást él meg, noha nem mindig azt, amire az elején számított. Például, valaki a térdfájására keresett gyógyírt, és egy kezeléssel az évtizedes fülzúgása szűnt meg, és a térde csak később javult meg. Van, hogy a gyógyulás azonnali, van, hogy olyan folyamatok indulnak el, amik csak jóval később mutatják meg hatásukat. Például valaki gyomorfekéllyel küzd, megkapja a három kezelését, és nem történik semmi látványos. Majd az elkövetkező fél éveben lassan leszokik az alkoholról, abbahagyja az aggódást, és elmúlik a fekély. Néha pedig egyszerűen valamilyen rejtett érdek fűződik a betegséghez. Például a leszázalékolás reménye, vagy a betegség mint eszköz egy kapcsolat irányítására.
Garanciák nincsenek, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, senki nem csalódik végül.
Egy kezelés ára 15.000Ft
Maximum három kezelés ajánlott, melyek között minimum két nap szünet ajánlott, de akár egy hónap is eltelhet közben.

„Mint orvos és neurológus, arra képeztek, hogy tudjam miért és hogyan működik egy kezelés. A kapcsolatteremtő gyógyításnál fogalmam sincs, hogyan működik, egyszerűen tudom saját tapasztalatból, hogy működik.”
—Mona Lisa Schultz, M.D., Ph.D., “Awakening Intuition” & “The Intuitive Advisor” szerzõje
„Kapcsolatteremtés… minden gyógyítás titka.”
—Dr. Wayne Dyer
“A kapcsolatteremő gyógyítás egy különlegesség a gyógyítás világában”
—Lynne McTaggart,  “Az energiamezõ” & “The Intention Experiment” szerzõje
“Új, friss jelenség a gyógyítás világában”
—Deepak Chopra, M.D.

Kapcsolatteremtés

 

A testünkön található meridiánvonalak (olykor akupunktúrás vonalaknak nevezik őket) eredetileg összeköttetésben álltak a bolygónkat körülvevő rácshálózattal, amelyek metszéspontjai olyan elismert erőközpontokban találhatóak, amilyen Machu Picchu, vagy Sedona (netán Dobogókő) Ezek a vonalak a testünkön kívül is folytatódnak, és összehasonlíthatatlanul nagyobb hálózathoz kapcsoltak minket, megteremtve összeköttetésünket az egész univerzummal.
Mindnyájunk testén megtalálható az energiavonalak és pontok sajátos halmaza. Ezek a vonalak és pontok -jóllehet csupán maradványai a valaha voltnak – továbbra is érintkező felületet jelentenek számunkra az univerzummal: csatornák, amelyek megkönnyítik számunkra az energia, fény és információ átadását nagy és kicsi, a makrokozmosz és a mikrokozmosz, az univerzum és az emberi faj között. Az idő egy bizonyos pontján megszakadt az összeköttetésünk ezekkel a vonalakkal és elvesztettük az univerzumhoz fűződő benső kapcsolatunk teljességét, amivel elhatároltuk magunkat korábban oly gyors ütemű és átfogó evolúciónktól. A Kapcsolatteremtés “új” axiatonális vonalakat von be, amelyek minden korábbinál erőteljesebb és fejlettebb szinten teremtik újra a kapcsolatunkat. Ezek a vonalak részei az intelligencia egy időtlen hálózatának, egy párhuzamos dimenzióbeli rendszernek, amely révén képesek vagyunk magunkhoz vonzani az emberi test megújító funkciói számára a szükséges alapvető energiákat.

A Kapcsolatteremtést két egymást követő napon végezzük, kb. egy-egy órára van szükség hozzá. Célszerű előtte a kapcsolatteremtő gyógyítást megtapasztalni legalább egyszer. A Kapcsolatteremtés egy életre szól, és lényegesen felgyorsítja a spirituális fejlődésünket.

Díja 333 USA dollárnak megfelelő forint, a napi árfolyamon

Mit tapasztaltak azok, akik túlesettek a kapcsolatteremtésen?

Mindenki egyedi megtapasztalást él meg! Volt, aki reumás testének ruganyosságát visszanyerve ugrott fel az asztalról, közvetlenül a Kapcsolatteremtés után. Később nagyon intenzív és mély érzelmi tisztuláson esett át. Olyan megéléseken, amit előtte soha nem tapasztalt. Más nagyon intenzív energetikai élményeket élt meg. Megint más mély bizalmat és biztonságot, valamint céltudatosságot élt meg. Van, akinek teljesen új életcélok és lehetőségek bukkantak elő az életében. És ez csak az első néhány hete a tapasztalásoknak! Azok, akik ezt régebben élik meg, az életük fokozatos, csodás kibontakozásáról számolnak be. Jelenleg a Földön Norvégia a “legkapcsolatteremtettebb” ország.

 

Figyelem! A Kapcsolatteremtés és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás két különböző dolog! Az előbbi saját fejlődésed katalizátora, az utóbbi eszköz a gyógyulásodhoz, kiteljesedésedhez. Ettől függetlenül célszerű megtapasztalni legalább egyszer a gyógyítást, mielőtt részt veszel a Kapcsolatteremtésen!

A film elején szerepel a módszer, és Eric Pearl a módszer megtalálója: