Hogyan teremthetünk meg mindent az életünkben, amit szeretnénk?

Amit az elme képes elhinni és elképzelni, azt meg is tudja valósítani”

Találkoztál már ezzel a mondással? Próbálkoztál már elhinni, képzelegni? Hogy ment? Mennyit birkóztál magaddal, hogy létrehozd a megfelelő tudatállapotot, hitet, amiről feltételezted, hogy majd megteremti azt, amit szeretnél?

Nos, mi van, ha ez a sokat idézett mondat egyszerűen korlátozás, bármennyire is jól hangzik elsőre? Minden, amit könnyedén megvalósítottál eddig az életben, amikor valami csak úgy ment, az az elméd nélkül jött létre. Az elme nem más, mint egy definiált kontrolláló mechanizmus, ami ítéletekkel kivetítésekkel, elvárásokkal, a múlthoz igazítva próbál boldogulni. Túl az elmén a végtelen lényed végtelen lehetőségei érhetőek el, de ide nem az elvárások, képzelet és hit visz el, hanem a kérdések, választások, és elismerések.

Ha megnézzük a szokásos megközelítéseket, akkor ilyeneket találunk: vizualizálj, éld bele magad és kelts fel érzelmeket.

És mi van, ha valami nagyobb dolog várhat rád, mint amit képileg meg tudsz jeleníteni? (Néha van olyan, hogy beugranak képek maguktól egy-egy kérdés nyomán, de az más, mint amikor megpróbálsz kitalálni képeket!)
Mi van, ha soha nem úgy jelenik meg a változás és nagyobb lehetőség, ahogy elképzelted ?

A beleélés és érzelmek kapcsán pedig felmerül több gond is. Egyrészt, ha mondjuk keresel (pár)százezer forintot és (pár)milliót szeretnél, és eléred, akkor a pillanatnyi fellángolás után pont ugyanolyan érzés milliót keresni, mint százezret. A másik dolog, hogy ha arra van éppen szükség, hogy átlépj a komfortzónádon, akkor az érzelmek általában nem kényelmesek. Félelem, bizonytalanság, néha düh, esetleg bűntudat. Amik aztán vagy legyőznek, vagy küzdelembe hívnak, hogy győzd le őket. Mi van, ha nem kell velük se megküzdeni, sem elnyomni, hanem kitisztíthatóak? Nem a helyes, megfelelő érzést kell megkeresni, hanem túllépni az összes érzésen. A lelkesedés izgatottság és öröm nem érzés, hanem éberség a lehetőségekről.

Tudom, hogy amiről írok totálisan megkérdőjelezi azt a paradigmát, ami uralkodik. A titokfilm, a vizualizáció ereje, a hit. És néhány ember, akinek megy nagyban, kicsivel többen, akiknek megy kicsiben, és egy csomóan akik reménykednek, illetve kiábrándulnak.

Mi van túl ezen?
Az access ajánlása: kérdés, választás, lehetőség, hozzájárulás. Vagyis az energia követése.

Ha felteszel kérdéseket, akkor éber lehetsz különféle választásokra, amik most rendelkezésedre állnak, és ezek közül választva felbukkannak lehetőségek, amik hozzájárulások lehetnek, ahol te is az lehetsz. Ezek további kérdésekhez és lehetőségekhez visznek. Követve ezt az energiát kibomlik előtted egy eddig nem ismert világ, olyan dolgokkal, amikről nem is álmodtál előtte. Sokkal nagyobb és könnyedebb, mint amit valaha elképzelni tudtál.

Mi lenne, ha elengednéd az erőfeszítést? Ha nem a megfelelő gondolatokat próbálnád a megfelelő érzésekkel, megfelelő vizualizációval erőltetni? Helyette csak lennél, kérdeznél, kinyílnál valami olyanra, ami még nem volt, de mindig is érzékelted, hogy lehetséges?

Ha több is érdekel Május 6-án tartok egy egynapos kurzust, ahol a mélyére megyünk ennek a témának. Kitakarítunk egy csomó mítoszt a teremtéssel kapcsolatban, kidobunk egy-két olyan célt amit a külvilágból kaptál, de neked valójában nem lényeges, és felfedezzük az energia követésének módját.

Befektetésed: 70.000Ft

Helyszín: Szivárvány forrása, Budapest XII. Márvány u 42 1 em11, vagy online

 

Kategória: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*