Gyerünk a fénybe?

 Az entitásokkal alapvetően három dolgot tehetünk. Tisztítás, kommunikáció és hozzájárulás. Ezek mögött mélységek húzódnak, ha időt szánunk a felfedezésre.

A tisztítással kapcsolatban szeretnék valamit leírni. Nem azért, hogy bántsam azt aki a “fénybeküldéssel” próbálkozott, hiszen jószándékkal tette valószínűleg. Az Access tisztítása alapvetően nagyon egyszerű. Abból indul ki, hogy a szellemek gyakorta bele vannak ragadva egy álomba, egy sztroriba, egy nézőpontba. Azzal, hogy a tudatunk egy pillanatra összetalálkozik, és bedobom a kérdést a valóságába: Ki vagy? Ki voltál? Ki lehetsz? -tulajdonképpen segítek neki önmagára eszmélni, és egy új választást hozni. Vagyis bár tisztításnak hívjuk, inkább tudatosításról van szó. Sokan próbálkoznak ezoterikus alapon a „Menj a fénybe!” csatakiáltással rendet tenni. Ez lehet, hogy valamilyen szinten működik, de alapvetően sok baj van vele! Nem kommunikálunk. Azt sem tudjuk, hogy mi van a másikkal, csak felételezzünk dolgokat róla, és eldöntöttük, hogy a fényben a helye, jelentsen ez akármit is. Ennyi erővel testben lévő társainkat és cseszegethetjük ezzel, mert miért ne? Én jobban tudom, hogy neki hol a helye! Hát persze! A fényben! Ha kérdezel: ki vagy, Mi vagy? Mi a dolgod? Akkor nem azért teszed, mert neked kell a válasz, hanem csak gyengéden segítesz neki felismerni, hogy van más választása, mint annak a zavarodott lénynek lenni, aminek most hiszi magát! Ha bele van gabalyodva a megölésének, alkoholos befolyásolásának, vagy ki tudja minek a történetébe, akkor ébresztőt igényel, nem küldözgetést.

Egyáltalán honnan jön ez a fény dolog? Innentől nem access tanítás amit írok, hanem a saját verzióm. Ha könnyű, akkor fogadd be, ha nem, akkor vesd el!

1. Folyamatosan keresnek az emberek egy helyet, vagy állapotot, amit magasabb síknak, kiemelt dolognak tartanak. Mennyország, x-dik dimenzió, sőt a nirvánát, ami teljesen mást jelent is sikerült hellyé degradálni a köznyelvben. Az igény a „valahová” menetre megteremti az elképzelést, hogy innen (a szar helyről) oda (a tutiba) kéne menni. Az itt vagy ott csak a tudatosságban megjelenő képek. Mint a fizikai valóság és a másik dimenziók is csak képek a tudatosságban. Egy entitás is csak egy kép a végtelen lény térűrjében, tudatosságában. De ebben a tudatosságban nincs egy maradandó, fix kép, egy mennyország, legfeljebb átmenetileg, mint egy ábránd. A megvilágosodás nem egy tuti kép a tudatban, hanem a tudat önmagára ébredése túl a képeken.

2. A halál folyamatában a testben energiák mozdulnak, Egy vakító fehér fény és később egy vörös. Ezekről bő leírást ad a tibeti halottas könyv. Azok, akik visszatértek a halálból a fehér fényt tapasztalták meg. De visszatértek! Nem mentek végig az egész folyamaton. A tibeti jógik leírása abból származik, hogy végigcsinálták a halált, a közteslétet és az új testbe költözést tudatosan. És igen, ha akkor azt a bizonyos fényt, amitől visszafordultak a halálközeli élményt megélők, megragadja valaki, akkor realizálni képes a tudatának természetét, vagyis megvilágosodik. De ez nem az, hogy ő, mint individum belemegy a fénybe, hanem annak a felismerése, hogy nincs külön ő, és nincs külön fény. Tulajdonképpen a tudat természetének az egyik erőteljes kifejeződése ez a fény. Általában ez a fény kiüti, öntudatlanságba küldi a lényt, és ezek után indul meg az a folyamat, ami egy következő újjászületésbe viszi.

Szóval van egy fény, meg van egy igény egy túlvilágra, biztos kikötőre és a kettőt összetéve született szerintem a menj a fénybe koncepció. Félig igaz, félig hamis a képzet.

De ha más is a megoldás: egy biztos: a kérdések gyorsan, erőszak és fix nézőpontok nélkül segítenek tiszteletben tartva a másik lény választásait.

Így a végére ismételten kiemelném: nem teszem rosszá, vagy hibázatom azt, aki fénybeküldéssel próbálkozik, csak egy új perspektívát szeretnék nyújtani.

Kategória: Egyéb
3 comments on “Gyerünk a fénybe?
 1. Szuchács Zsuzsa szerint:

  köszi, András, ez jó könnyűűű :)))

 2. Kincses Éva szerint:

  “Általában ez a fény kiüti, öntudatlanságba küldi a lényt, és ezek után indul meg az a folyamat, ami egy következő újjászületésbe viszi.” Kulcsmondat szerintem azoknak akik túl akarnak lépni az újjászületések láncolatán ezen a síkon. András szavai az entitásokkal kapcsolatban tökéletesen működőképesek…nézőpontjait alkalmazva eredményeket érhet el bárki…még az is aki nem végzett tanfolyamokat.
  Köszönöm, hogy új nézőpontokkal gazdagodhattam András által.

 3. Rick Hajnalka szerint:

  “Általában ez a fény kiüti, öntudatlanságba küldi a lényt, és ezek után indul meg az a folyamat, ami egy következő újjászületésbe viszi.”
  Ez a mondat helyre pakolt nálam sok mindent….
  Köszi András, ez így könnyű 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*