Bántalmazás feloldása

Felszabadulás a bántalmazás alól

child-abuse

Rengeteg formában vesz körül bennünket a bántalmazás. Szexuális, fizikai, lelki, mentális, spirituális, pénzügyi. Nagyon sokszor észre sem vesszük, fel sem fogjuk, hogy ez történik velünk. Nem is sejtjük, hogy lehetne másképp is. Saját magunkkal is csináljuk, mert annyira természetes.

A legalapvetőbb bántalmazás az ítélkezés. Belenézel a tükörbe és csúnyának, túl kövérnek, túl soványnak látod magad. Ránézel az életedre és kudarcnak, csődnek látod magad. Beéred kevesebbel, mint amit szeretnél, mert a korlátokat természetesnek gondolod.

Sokan rácsodálkoznak a bántalmazottra, hogy miért él együtt a bántalmazóval, hiszen lehete másképp is! És utána megválasztják ugyanazokat a politikusokat évről évre, mert „nincs más!” Nem váltják le a belső szidalmazó hangot, az önszabotáló rendszert, mert szükségük van rá. Hisznek a rosszsorsban és nem változtatnak, mondván „ez a karmám!”

Sokan nem vesznek rész az életükben, mert nem akarnak se bántalmazni, se bántalmazva lenni! És az a nézőpontjuk, hogy inkább a ring szélén sóhajtozva nézik a meccset. Pedig nekik repül a legtöbb pofon! A pénzt is szinte mindenki a bántalmazással azonosítja, és ezért korlátozza az áramlását az életében!

Mi más lehetséges? Milyen lenne az élet a bántalmazások nélkül? Mi lenne, ha kiszállnál és nem tekintenéd az élet elkerülhetetlen velejárójának a bántalmazást? Mi lenne, ha kilépnél az áldozat és a tettes szerepéből?

Ez az előadás megmutatja, hogy mi más lehetséges és mélyen oldja és tisztítja a bántalmazás pszichikai nézőpontjait, kiemel az erőtlenség és az áldozat szerepéből. Megmutatja, hogy van választásod.

A pszichikai nézőpontok oldása után pedig lehetőságed van arra, hogy szakképzet segítséggel, egy úgynevezett „bántalmazás oldással” a testedből is feloldjuk a stresszt, kihozva az üss-vagy-fuss adrenalinos feszüléséből. Mély békét élhetsz meg-talán először az életedben. Ezt a kezelést jelenleg 5 ember tudja elvégezni az országban.

Mi lenne, ha túl a bántalmazáson, ítélkezésen, találnál egy nyugodt, békés gazdag életet, amire mindig is vágytál? Ezen energiák feloldásával minden megváltozhat! A kapcsolataid, a pénzügyeid, a választásaid! És rajtad keresztül a világ is változhat! Itt az idő letenni a terhet?

 

Legközelebbi előadások:

Debrecen, Január 7. 18 órától

Befektetés önmagadba: 12.000 Ft

 

 

5 comments on “Bántalmazás feloldása
  1. Péterfy Szilvia szerint:

    Szeretném megkérdezni, hogy Szegeden pontosan hol lesz az előadás, mert szeretnék ott lenni. Üdv. Péterfy Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Április 5-9 Bars és Alapozó kurzus Budapesten

Április 13-15 X-men Gary és Diva online Budapest

Április 20-21 Sedona módszer (Elengedés) kurzus

Április 21-23 Beszélgetés az Entitásokkal kurzus Budapesten

Érdekel egy elődás a pénzről?
És más eszközök, lehetőségek?

Iratkozz fel!

Kapsz egy megerősítő emailt a jelszóval!

Palacskó András accessjelentkezes@gmail.com 20-451-45-69 Budapest, XI. Hegyalja út 108  

Blog Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 0
  • Last 7 days: 0
  • Last 30 days: 0
  • Online now: 0
Los Angeles SEO