Az adósságtól a játékos pénzszerzésig

D2MPlay HUNGARIAN Money follows Joy

Tudtad, hogy amikor megismerkedtem Gary Douglas-szel (az Access Consciousness alapítójával) 40 millió forintnak megfelelő adósságom volt? És szinte nem volt semmi amit fel tudtam mutatni hozzá.

Mára már minden megváltozott és folyamatosan változik. Van pénzem, költöm a pénzt, teremtem a pénzt, generálom a pénzt, befektetek, és JÁTSZOM a pénzzel. Hoztam olyan választásokat amiket sokan nem tartanak túl bölcsnek és mégis azzá teremtette az életemet és a vállalkozásomat amilyen most. Hálával gondolok a pénzre, a választásaimra és az életemre.

Évről évre egyre több pénz áramlik hozzám és megengedtem hogy rendkívüli dolgok is megjelenjenek az életemben és folyamatosan többet és többet kérek minden nap. Abbahagytam a korlátozását és akadályozását annak ami igazán megjelenhet. Arra szeretnélek meghívni, hogy te is tedd ugyanezt, hogy legyél a saját pénzügyi vezetőd és hogy egy teljesen más valóságot teremts a pénzzel.

Befektetés: 99 euró (3 x 75 perces online szeminárium és letölthető anyagok)
A kurzusról

Facilitátor: Simone Milasas, tolmácsol Dienes Maja
Dátum: 2013 október 7, 8, 9.
Időpont: este 8 óra (magyar idő szerint)
Helyszín: a telefonod (vagy internet)
Ár: 99 euró
Megjegyzés: Ha nem tudsz részt venni a híváson a megadott időben akkor kiküldjük a felvételt, kérjük regisztrálj, hogy el tudjuk ezeket juttatni hozzád.

A regisztrációhoz és hogy megtudjad az adások pontos idejét:

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=36918

 

Az ingyenes bevezető előadás:

 

 

D2MPlay HUNGARIAN POC and POD everywhere I have UNINVITED money in my life.

Kategória: pénz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*