Access Alapozó

Access Alapozó tanfolyamok

Észrevetted-e már, hogy a valóság nem igazán úgy működik, ahogy az neked működne? Keresed-e a kulcsokat, hogy felnyissad a korlátait ennek a valóságnak úgy, hogy a határtalan lehetőségek közt meglegyen mindened, amire vágysz?

Az Access Consciousness egy gyakorlati módszer arra, hogy működni tudj, túl a annak világ keretein, ami nem működik neked. A valóság megváltoztatása sokkal egyszerűbbé válik, ha az élet különböző kérdéseit más perspektívából vizsgáljuk. Ahhoz, hogy valami korlátozzon, tudatosság ellenes, vagy tudattalan módon kell működnöd. Mit választhatsz helyette?

Az Access Alapozó arról szól, hogy hogyan szálljunk ki ennek a valóságnak a Mátrixából. Elkezded felismerni azokat a nézőpontokat, amelyek korlátoznak és amelyeket, ha megváltoztatsz, képes leszel kérdésként, választásokként és hozzájárulásként funkcionálni.

Felfedezheted, hogy hogyan teremtsd az életed úgy, ahogy szeretnéd. Ez a tanfolyam nagyobb tudatosságot ad arról, hogy végtelen lénykén, végtelen lehetőségekkel bírsz. Izgalmas felismerése lesz annak, hogy “Mi egyéb lehetséges még?”

Praktikus, valóélethez igazodó eszközöket kapsz, köztük testen végezhető (kézrátételes) eljárásokat. A legnagyobb lehetőség, hogy megváltoztass és kicserélj bármit.

Időtartam: 4 nap,

Ára: 280.000 Ft, egy éven belüli ismétlés félárú, 16 éves korig ingyenes, 16-18ig félár

Követelmények:A Bars képzés

 


 

 

4 comments on “Access Alapozó
 1. Kovács László szerint:

  Hogyan segítenél (vagy segítesz) annak a sok embernek Magyarországon – vagy máshol a világban, aki jelenleg nem tud ennyi – vagy semmi pénzt szánni e tanfolyamokra?

  Üdvözlettel: Kovács László

  • Kovács László szerint:

   Köszönöm, már többet látok belőle.
   Áldás

   Kovács László

  • admin szerint:

   Az évek tapasztalata, mindenféle idealista elképzelés nélkül: azért ennyi, mert ez működik.
   Néhány érdekes nézőpont a dologról:
   Folyamatosan igyekszünk ingyenes, vagy kevésbé drága lehetőségeket biztosítani. Például én is készülök egy heti rendszerességű ingyenes internetes kurzust csinálni. Van egy ilyen szekció itt a honlapon is, amit folyamatosan bővítünk. Készülnek könyv fordítások, ezek között pénzzel foglalkozók is.
   Ugyanakkor az a tapasztalás, hogy a történetnek része az ár is. Mekkora elvárást és nyitást hoz létre abban, aki ennyit kifizet? Nehezen tudunk el(be)fogadni, és jelenleg ez is egy módja, hogy kinyissa az embereket a befogadásra.
   Pláne, ha elkezdi gyakorolni is a tanultakat (amire nagyobb az esély, ha már ennyit adott érte), kiderül, hogy értékes a dolog és hozza azt a lehetőséget, amit ajánl. Gary meglátása szerint nem jönnének többen akkor sem, ha olcsóbb lenne és még a hitelét is vesztené a dolog. Kb. mint Rejtőnél: “A hogyan legyünk boldogak, egészségesek és sikeresek című könyvem megrendelhető a Bostoni Beteg Hajléktalanok Szeretetkórházának címén, ahol tartózkodok.”
   Végül pedig: teremtő vagy. Nincsenek körülmények, amik ezt eltörölnék, hacsak valmiért úgy nem döntesz, hogy erről lemondasz. Teremtesz pénzt, lehetőséget, mindent. Ha belemegyünk bárkinek a szegénység-drámájába, akkor pont azt a teret, energiát és tudatosságot adjuk fel, amivel arra invitáljuk, hogy legyen nagyobb az élete, mint eddig. Beleértve a pénzt is. Ha ezt feladjuk, akkor nincs mit ajánlanunk neki, mert szimplán ideológiákkal, jól hangzó dumákkal tele a padlás. Vagy tartom azt az energiát, hogy minden lehetséges, még a tanfolyamot kifizetni is, vagy jobb ha nem kóklerkedek ezzel a tanítással.

 2. Dr. Farkas Lujza szerint:

  Mi minden lehetséges még?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*