A választás és szabadság világa

How_to_Create_Your_Future_of_Freedom_Choice
Mit jelent szabadnak lenni, hogyan jutsz el oda?

Ha ténylegesen egy szabad akarat univerzumban élünk, akkor ennek ugye csak úgy lenne értelme, ha mindent választhatnánk?

Sajnos nem tanítottak meg szabadon választani. Megtanították, hogy mi a jó és mi a rossz. Állandóan a megfelelő választ, megfelelő választást, a jó választást akarjuk megtalálni, azt a helyes választást, amit kéne hoznunk, azt amivel kitűnünk a tömegből, de csak annyira, hogy sikeresek legyünk, ám nem annyira, hogy őrültnek tűnjünk!

Amikor Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója gyerek volt, mindig bajba került, mert folyton kérdezte. “de miért?”, amikor nem kapott meg valamit, amit kért.

“Folyamatosan kérdeztem. “miért?” és rájöttem, hogy amikor ezt kérdeztem, nem választ vártam, hanem éberséget, hogy mi van az emberekkel? És amit elkezdtem felismerni, amikor kérdezel azért, hogy éberséged legyen, akkor felfedezed, hogy valójában van választásod.”

Amikor kérdezel, választást teremtesz. Tényleg, többszörös választási lehetőséget hozol létre. Minden választás lehetőségek hálózatát teremti. Minden alkalommal, amikor választasz valamit, legalább tíz lehetőség nyílik meg. Ezekből a a lehetőségekből minimum tíz választás. Minden választás lassan, de biztosan elvezet ahhoz a jövőhöz, amit képes vagy teremteni.

Minden választás, amit hozol kiterjeszti az éberséged. Ez kéne, hogy a választás célja legyen: hogy kiterjessze az éberséged arról, hogy mi lehetséges. Amíg ez a célod a kérdésekkel és választásokkal, az történik, hogy olyan pozícióból kezdesz élni, ahol egyre több lehetőség jelenik meg minden alkalommal, amikor választasz.

És minden választásoddal meghívod az univerzumot, hogy hozzájáruljon ehhez csodálatos módokon.

Kérd(ezz) és megadatik”-ez egyike az univerzum igazságainak. Tehát megkérdezheted “mi más lehetek, mi mást tehetek, ami több …..-t teremtene, azonnal?”

Sokan nem hiszik, hogy van szabad akaratuk, nem teremthetnek szabadon, vagy választhatnak többet, ha éppen hiányt élnek meg valamiből, például a pénzből.

Gary kommentje: “A metafizikai csoportokban gyakran beszélnek arról, hogy ez egy szabad akarat univerzum, és bőség van, de nincs az életedben bőség, mert nincs pénzed. Én ismerek embereket, akiknek dollármilliói vannak, de nincs bőségérzetük, vagy szabadságuk az életükben. Az örömöd a valódi bőségérzeted.”

A pénz teremt neked szabadságot, bőséget és választást? Nem, csak néhány választási lehetőséget határoz meg, például, hogy turista, vagy business osztályon utazol-e.

Mit adja meg a szabadságot? Ki ad neked választást? T magad, azzal, hogy hajlandó vagy ébernek lenni, kérdezni, választani és befogadni az örömöt, ami lehetséges!

A valódi szabadság a választás, amit meg kell hoznod, változnod kell és újra és újra választani, mindegy mi van. Ha meg akarod változtatni a jövődet, újra és újra válassz! Ha megakarsz ismét változtatni valamit, akkor változtass a választásaidon.

Ha úgy választasz, hogy se magadon, se másokon nem ítélkezel, mit választhatsz, amit nem választottál még soha?

A választás világa az, ahol minden lehetőség egy olyan helyzetté válik, ahonnan teremteni tudsz. Amikor választasz, kinyitod a lehetőségek ajtaját. Amikor választod a lehetőséget, nagyobbra nyitod az ajtót. Többre. Valami olyanra, ami soha nem sejtett és soha nem fogadott dolgokat hoz” Gary Douglas

 

Forrás

Kategória: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*