3. Elengedés Konferencia

Évekkel ezelőtt hoztam be Magyarországra a Sedona módszert, Elengedés néven. Akkor azt éltem meg, hogy ez a csúcs. Még ma is az egyik legklasszabb dolognak élem meg. Elkezdtem tanítani, és az egyik tanítványom Sárai Hilda teljesen belekesedett a dologtól: szervezzünk konferenciát! hozzunk össze olyan embereket, akik valamilyen formában segítenek elengedni a minket hátráltató dolgokat. Létre is jött a semmiből egy csodás hétvége, ami sokaknak jelentős változást hozott az életébe. A második elengedés konferenciára már új dolgokat hoztam. Megérkezett az életembe az Access, ami még nagyobb varázslat lett számomra. A mostani, harmadik konferencián teljes mértékben az Access eszközeivel segítek a jelenlévőknek túljutni mindazon, ami már nem szolgálja őket.

Ránézünk a bűntudatra, önkritikára, ami gyakorlatilag az alap működésmódja az embereknek. Milyen lenne nélküle? Hogyan lépjünk ki az ítéletekből és mi vár azon túl? Mik a leggyakoribb bűntudat okok, és hogyan engedjük el őket?

A világunk mítoszainak leleplezése a második téma. Rengeteg olyan hiedelem kering körülöttünk, aminek semmi haszna, mégis folyamatosan újragyártjuk, tápláljuk  őket. Milyen lenne az élet a saját világodban? Hogyan lelplezzük le a hazugságot?

Végül a pénzről beszélgetünk. Milyen gondolatokat,  nézőpontokat tehetünk el az utunkból, ami eddig gátként állt köztünk és a pénz között?

Mindegyik előadás elég intenzív tisztulást és elengedést hoz majd, nem csak intellektuális megértéseket!

Itt az idő számodra hogy ott legyél és lépj egyet? Szeretettel látunk!

http://elengedes.eu/konferencia/palacsko-andras/

 

Kategória: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*